Din länk här?

stationär dator

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Är du ute efter en stationär dator som är billig och bra?

Det som du ska tänka på innan du köper en stationär dator är vad du ska använda den till.
Ska du ha den för jobbets skull?
För att surfa på?
För att spela på?

 


Det är en stor skillnad på priset gällande om du ska ha din stationära dator till jobbet, surfa eller att spela på. Det kan vara en skillnad på flera tusenlappar beroende på märke och var du tänker köpa den. Kolla alltid runt på internet innan du köper en stationär dator. Priserna på en stationär dator ligger på olika beronende på vad du ska ha din dator till.

En dator som du ska använda till jobbet ligger på 6000- 17000kr beroende på vilka program du ska använda och var du köper din stationära dator någon stanns. När man ska använda sin stationära dator till sitt jobb så använder man oftast dyra program beroende på vilket jobb man har. Dessa programmen som man använder går oftast inte att köpa billigare någon annan stanns på internet än där du har hittat dem. Och därav så blir priset dyrt.

 


Ska du endast använda din stationära dator till att surfa på så kommer priset att ligga på 3000-7000kr. Och då räknar jag med att du köper med antivirus program så att du slipper förstöra din dator samt att du köper med det nya windows vista licensen.


Är du ute efter en bra speldator för ett bra pris så kommer du att få lägga ut mellann 6000-22000kr beroende på hur kräsen du är och var du köper din stationära dator någon stanns. En speldator är den svåraste stationära datorn att köpa. Det kommer ut nya spel som kräver det nyaste på marknaden ooch därav blir priset högt. Om du köper en stationär dator idag kann den vara gammal om en vecka. Det är därför viktigt att du väljer rätt från början. Om jag skulle köpa en ny dator idag så skulle jag köpa en så kallad superdator. Jag kallar det en superdator för att priset ligger på 20 000kr+. Köper man en stationär dator för detta priset behöver man inte oroa sig för att om din dator ska bli slö eller gammal lika snabbt. Med en superdator  så kommer din dator att vara snabb och du kommer inte att behöva köpa en nya stationär dator på ett bra tag.

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte