Din länk här?

rengöring

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Hur rengör man sin dator? Vill du rengöra din dator invändigt som är tvunget ibland så rekommenderar jag dig att tar det väldigt försiktigt. Innan du äns börjar så ska du stänga av datorn, helst så ska du även ta ut proppen så att du helt omöjligt kan få ström i dig.
Innan du bröjar att torka med en fuktig trasa så ska du ha damsugat hela datorlådan. Var extra noggran vid fläktarna för där samlas oftast damm. Rengör du inte din dator med jämna mellanrum riskerar du att din dator blir extremt varm när den jobbar hårt och då går dina datorfläktar på högvarv och det drar mer ström. Din dator drar inte bara mer ström den slits mycket mer än vanligt också.

 

Använd inte för mycket vatten i trasan då detta kan skada din dator om det droppar ner vatten på hårddisken eller på andra saker som du ha i din dator! Har du en bärbar dator och vill rengöra den så ska du även veta hur man plockar isär den och sätter ihop den igen. Vet du inte detta så ska du lämna in den till en dator butik så att dem kan göra det. Detta kostar vanligt vis inte så mycket för din plånbok!

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte