Din länk här?

låna pengar

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Låna pengar via Internet

Tänker du låna pengar på internet? Innan du lånar pengar på internet bör du tänka på följande.

Att låna pengar på Internet är alltid en risk med räntorna. Räntorna är oftast inte fast utan rörliga och det gör att din ränta kan höjas till taket. Hittar du en internet bank med en fast ränta så är det förhoppningsvis en hög ränta på det över 6% oftast. Det som du skulle satsa på om du verkligen behöver är att gå till en bank. Nekar banken ditt lån så tycker inte jag heller att du ska gå till en internetbank och göra detta.
Banken nekade ditt lån för att dem ansåg att du inte hade pengar att betala tillbaka lånet + räntan. Så det bästa du skulle göra är att försöka låta bli. Eller för bästa alternativ och för att du ska spara pengar är att
jämföra lån, då kommer du billigare undan.

 

Om du inte är i behov av ett långvarigt lån kan ett kreditkort eller betalkort vara nog så bra. Med kreditkort och betalkort följer många förmåner så se till att välja det som du har bäst nytta av.

 

SMSlån - SMSa och låna pengar

Smslån är det senaste inom att låna pengar. Det går snabbt enkelt och smidigt! Vissa företag som erbjuder smslån har en rätt hög ränta och man får oftast bara låna i 30 dagar sen måste pengarna vara återbetalade. Andra företag som erbjuder sms lån har ingen ränta utan bara en uppläggningsavgift på några hundra kronor. Detta är beroende på hur mycket du lånar. Om du vlll ansöka om ett sms lån kan du göra det på smspengar.se där kostar det 20 kronor + eventuell sms taxa.
Det som inte är så bra med ett sms lån är att du inte kan låna mer än 3000 kr per gång du lånar. Detta är för att det går under svensk lag! Sms lån kan kallas i andra sammanhang för mobillån.


Privatlån - Låna pengar privat

Låna upp till 350 000 kronor genom ett privatlån. Genom att ansöka om att låna pengar via ett privatlån så måste du jämför olika typer av lån från olika banker innan du ansöker om lånet. Om du gör detta kan du tjäna flera tusen på att skaffa en billigare ränta för det lånet som du ska ta.

Bostadslån - Jämför räntor

Jämför räntorna innan du låna pengar på Internet för att spara tusenlappar varje år. Ska du köpa bostad och låna mycket pengar så rekommenderas det att du kolla med olika banker om vilket lån som är billigast för dig om man går efter räntan. Bostadslån - Jämför räntorna för bästa lånet.

Dessa uppgifterna kommer från Pengarbanken.se. Låna pengar med pengarbanken och hitta en bra ränta för alla dina lån på Internet.

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

  • Spela spel gratis
  • Sidor som länkar hit
    Herbalife

     

    Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

    Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte