Din länk här?

hemsidan

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

 

Tjäna pengar på din hemsida genom att ha reklam på den. Det finns en massa företag som bara vänta på att få annonsera på din hemsida. För att allt ska gå rätt till så brukar sånt här sker i andra hand som gör att du ansluter dig till en så kallad partner för företagen. Ett bra företag att ansluta sig till är
 Affiliator Affiliateprogram
Där hittar du en massa olika företag som du kan ansöka till och lägga upp reklam på din hemsida.
Pengarna som du tjänar betalas ut av Affiliator som i sin tur får pengar av företaget som du har på din hemsida. Pengarna betalas ut till ditt bakkonto när du har nått upp till 300kr eller mer.

Ett annat bra företag som jag rekommenderar är Google Adsense. Med Adsense får du relevanta annonser på din hemsida. Alltså du får annonser som passar in på det du har på din hemsida. Har du en hemsida som handlar om “ tjäna pengar” så kommer du att få annonser som handlar om just pengar. Pengarna betalas ut när du har kommit upp till $100 eller mer. Pengarna betalas ut direkt till ditt svenska bankkonto.

Viktigt att veta är att noggrant läsa Affiliators och Google Adsense programpolicy. Följer du inte de regler som dem har kan du bli avstängd från annonsprogrammen och dina pengar som du har tjänat brinner inne.
Måste jag har ett eget företag för att ansluta till dessa två företagen ovanför?
Nej, det är inte tvunget att ha ett eget företag för att kunna tjäna pengar på ovanstående annonsföretag. Du kan tjäna pengar som en privatperson!
 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte