Din länk här?

gratis hemsida

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Göra en gratis hemsida på internet! Med att göra en gratis hemsida på internet menas inte alltid att det är helt gratis att göra en hemsida. Det är oftast webbhotell som spray.se och andra stora hemside leverantörer som erbjuder dig att göra en gratis hemsida hos dem. Varför gör dem det? Dem som erbjuder dig denna tjänsten vill oftast ha något tillbaka av dig. Om det inte är pengar så är det annat som att ha reklam på din hemsida efter att du har gjort den och då får dem in pengar genom detta sätt. Det finns även andra vägar att gå som att låta dig ha en gratis hemsida i upp till 1 månad och sedan vill dem ha pengar av dig för att du ska få ha kvar din hemsida.

Detta sättet gillar inte jag speciellt mycket. Vill du ha en hemsida med ett webbhotell ska du vända dig till dem nedanför. Dem har det bästa priset enligt mig.

Affiliator Affiliateprogram 

 

 

Varför vill personer ha en gratis hemsida?
Personer som väljer att skaffa sig en “gratis” hemsida på internet väljer detta enligt mig för att dem vill prova på att göra en egen hemsida som igentligen inte kostar dem något om dem inte lyckas. Dem behöver varken köpa ett domännamn då deras gratis hemsida kommer att vara ett domännamn av exempel http://12313.namn.com/13234 .

 

Om vi säger att domännamns exemplet ovanför skulle vara din gratis hemsida och att du skulle ha en fullt fungerande hemsida där på hur många besökare tror du att du skulle få per dag i snitt från sökmotorerna? Skulle jag svara på den frågan så skulle jag gissa på 0 / besökare per dag. Varför? Jo för att det är en gratis underdomän som inte någon sökmotor är speciellt intresserad av. För att få besökare till en gratis domän så krävs det att man använder trafik-sidor.

När du väl har provat på att ha en gratis hemsida för att lära dig att bygga en hemsida så kommer du snart att inse att det är mycket bättre att skaffa en egen domän med ditt egna namn som du själv har vält.

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte