Din länk här?

epost

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Annonsera genom e-postmarknadsföring! Att annonsera genom e-postmarknadsföring är ett av de bästa sätten jag har provat med mina andra webbsidor. Där får du din annons direkt till den målgruppen som du vill ha som ålder, kön och intresse om du väljer att annonsera genom ett företag. De företagen jag har provat att marknadsföra mig via e-post är dem nedanför.

 

Emailadvert: Ett företag som har en maillista på cirka 17000st.
dock så gick inte denna annonseringen så bra. Jag betalade för att annonsera till hela listan men endast 2200 fick min annons. Detta kan beror på två saker. Antingen har jag blivit blåst på cirka 14000 mottagare eller så samlar e-post klienten upp mailen till skräppost. Och därför kom det inte fram.

Inzideinfo: Ett företag som skickar ut nyhetsbrev om att tjäna pengar på internet. Har en e-postlista med mottagare på cirka 30000st. Denna e-postmarknadsföringen som jag gjorde genom dem var sämre än emailadvert ovanför. Denna annonsering hade jag ingen statistik på, så jag vet inte riktigt hur många av dem som jag jag nådde ut till. Men jag fick mycket bättre respons på emailadvert ovanför som jag vet att det nodde ut till 2200 st.

 

Vad jag har kommit fram till när jag har annonserat via e-post är att det är en väldigt stor risk man gör. Man vet inte riktigt hur många som får annonsen även om företaget säger att dem har en lista på 30000 mottagare. Även om företaget sänder ut annonsen till 30000 mottagare så är det inte säkert att alla får annonsen p.g.a att spam filter kan snappa upp mailet som spam. Och då hamnar ditt mail i skräpposten.
Är du mer intreserad av att annonsera via e-post så kontakta mig. Jag äger själv en lista med ett X-antal tusen mottagare som jag vet tar imot mailen. Jag har presonligen lagt ner 10-tals timmar på att sortera bort dem som inte mottager mina mail.
Kontakta mig

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte