Din länk här?

demo

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Spela spel på internet eller ladda ner ett demo spel till din dator. Att spela spel på internet gör man ofta om man vill fördröja tiden med några timmar. Spelen är oftast inte så stora så man kan klara dem på under någon timme. Många sidor tilllåter spelarna att tävla imot varandra och den som har högsta poäng i slutet av veckan vinner ett litet pris. Detta är en av de billigaste marknadsföringarna som sidan har för att få återkommande kunder till sidan och spela vidare.

 

Ladda ner demo spel till din dator gratis är också en billig marknadsföring av spelets ägare. Ägaren till spelet låter kunder ladda ner en liten del av spelet till sin dator som kallas “ demo “. Ett demo spel går inte att klara för att det inte är hela spelet som man laddar ner. När du som spelare av spelet klarat demot så vill du spela vidare och då tvinngas du nästan till att köpa det för att kunna klara spelet och det gör att ägaren till spelet har lyckats med sin marknadsföring.

 

 

Innan när inte virus var ett så stort begrepp på internet så använde en del av spelägarna en ful sorts marknadsföring. Dem la in ett virus i spelet som gjorde att varige gång du startade internet så kom det upp en ruta “ pop up “ som reklamerade spelet ännu mer. De gjorde allt för att få dig att köpa spelet.

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte