Din länk här?

bellman

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Här hittar du roliga bellmanhistorier som du kan skriva ut på papper eller bara läsa och ha roligt!

Smultronst?llen.se 

1. Bellman, en ryss ock en tysk tävlar om vem som har den minsta pappan. "Min pappa är så liten att han sover i en byrålåda," sa ryssen. "Min pappa är så liten att sover i en sko kartong," sa tysken. "Jag har ingen pappa, sa Bellman. Han ramlade ner från en stege och slog ihjäl sig när han plockade jordgubbar."

 

2. Det var en norsk, en tysk och Bellman som råkade gå in i en jättes revir. När de träffade jätten sa han: "Ni är inne i mitt revir, något som är helt oacceptabelt. Men jag ska ge er en sportslig chans. Den som säger något som jag inte kan göra äter jag inte upp." norsken började genom att säga att jätten inte kunde springa runt jorden på en sekund. Men det klarade jätten, varpå han åt upp norsken. Sen sa tysken: "Du kan inte hoppa upp till Jupiter, runda den och komma tillbaks hit på en sekund!" Men det klarade jätten så han åt upp tysken med. Då det var Bellmans tur la han en riktig brakare och sa: "Spring ifatt prutten och måla den grön!" Då sprang jätten och kom aldrig tillbaks.

Mp4butiken.se 

3. Det var en norsk, en tysk och Bellman som skulle gå över glödande kol utan att säga 'aj'. Först gick norsken. Men så fort han satt en foten på kolet sa han 'aj! aj! aj! aj! aj!'. Sen gick dansken, men resultatet blev likadant där. Han sa också direkt 'aj! aj! aj! aj! aj!'. Sen gick Bellman, men han vann allt genom att säga 'oj! oj! oj! oj! oj! oj!'. Det var en gång en tysk, en fransman och Bellman som var fast på en öde ö. En dag hittade tysken en oljelampa, när han gned den så kom det fram en ande. "Ni får en önskning var", sa anden och tysken önskade sig direkt hem till sin hemstad. Fransmannen önskade sig hem till sin fru och barn, vilket också hände. Nu var båda borta så det var bara Bellman kvar, och han kände sig så ensam att han önskade tillbaka tysken och fransmannen.

 

4. När Bellman en gång satt på toa så hade han inget papper så han gick till nästa toa och undrade om han kunde få lite papper, men där satt drottningen som sa: "Den som inget papper har torkar sig med en siden lapp." Då gick Bellman till nästa toa och frågade om han kunde få lite papper. Men där satt kungen som sa: "Den som inget papper har torkar sig med en tusenlapp." Då sa Bellman: "Den som inget papper har låter skiten sitta kvar!"

Bidster.com 

5. Bellman var intagen i det millitära och furiren gick runt å synade allas vapen, så kom han till Bellman synade vapnet och sa - Skit i pipan? varpå Bellman drog ner byxorna och sket i pipan

 

6. Det var en gång en dansk, en norsk och Bellman som skulle tävla om vem som kunde vara längsta tiden inne i en svinstia. Först gick dansken in, men efter en minut kom han ut och stönade: "Grisen fes!!" Då gick norsken in efter två minuter kom han ut, grön i ansiktet och stönade: "Grisen fes!!" Då var det Bellmans tur att gå in i svinstian. Efter tio minuter kom grisen ut och stönade: "Bellman fes!!"

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte