Din länk här?

bärbar dator

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

 


En bärbar dator är framförallt smidig att ha med sig om man ska åka eller flytta med sig sitt jobb runt om i världen. Har du en bärbar dator eller kanske du tänker köpa en?
Inna du tänker köpa en bärbar dator så ska du fundera över följande;

1. Frågor att fundera över innan köp av en bärbar dator.
Vad ska jag använda den bärbara datorn till?
Hur ofta använder jag den bärbara datorn?
Reser jag tillräckligt mycket för att köpa en bärbar dator?
Är det värt att köpa en bärbar dator för det priset?
Räcker det med en billigare variant som en handdator istället?

2. Vad är bra med en bärbar dator?
Det som är bra med en bärbar dator är att du kan ta med den precis över allt i hela världen. Den är smidig att ta med i en helt vanlig dator väska och väger inte mer 2-8 kg beroende på märke och pris.

 


3. Vad är dåligt med en bärbar dator?
Det som är dåligt med de flesta bärbara datorerna är att de tar ofta slut på batteri snabbare än väntat. Även om det står att den ska klara av 10 timmar i streck utan att behöva laddas så klarar den endast av 5 timmar och det är ett stort minus. Andra saker som är dåligt med en bärbar dator är att den blir lätt varm och slöa. Anledningen till att dem blir varma och slöa är att det finns så mycket elektronik i en bärbar dator packat intill varandra. Alla företag som bygger en bärbar dator vill ha den så smidig, tunn och läcker som möjligt och det håller jag med dem om att de bärbara datorerna ska vara men det gör att datorn slits snabbare än väntat. Du tänker säkert nu varför dem inte sätter in en stor fläkt som kyler ner hela datorn så att dem slipper dessa problemen? De har lagt in stora och snabba flektar i en del modeller som har kommit ut men dessa modellerna av en bärbar dator säljer inte så bra för att de låter som XXX och därför har de tagit bort de flesta modellerna från marknaden nu. Det som är ett av de sämsta sakerna med en bärbar dator är att du inte får så mycket för pengarna om man jämför med en stationär dator. Det finns mycket bättre prossessor, moderkort, nätverkskort och grafikkort i en stationär dator än vad det finns i en bärbar dator. Det vill säga om du inte köper en super dator som kostar skjortan.

4. Summering
Är du ute och reser ofta så tycker jag att du ska köpa en bärbar dator. Men om du inte är det så tycker jag att du istället ska fundera över en stationär dator

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte