Din länk här?

artiklar

Spara som favorit                       Gör allt om allt till din startsida

Skriv artiklar om din webbsida och länka viktiga ord!

Nu har det blivit väldigt populärt att skriva artiklar på olika webbsidor om sin egen, och lägga in länkar som penkar till olika sidor på din webbsida.
Sökmotorexperterna, “
SEO” kallar det för den nya generationens länkning. Dem säger att lägga till sina länkar i artiklar ger mycket bättre positionering i sökmotorerna än vad det ger att lägga till sin länk i olika länkarkiv / länkkataloger.

Google som är enligt många experter, världens största sökmotor har även tröttnat på vanliga länkar i länkarkiv. Detta är för att många betalar för att få sina länkar placerade på olika länkarkiv. Om man betalar för att få ha sin länk i olika länkarkiv och Google märker detta så kan din webbsida bli bortplockad från Google. Enligt sökmotorexperter så finns inte en webbsida som inte är indexerad i Google.

Hur fungerar artikel länkning?

Att skriva en artikel och placera den på en webbsida som tillåter detta med länkning är inte svårt. Det som du ska göra är att skriva en unik artikel om din egna webbsida. Alltså du ska inte kopiera text från din webbsida, utan skriva helt fritt.
Efter att du har skrivit din artikel så ska du leta upp dem viktigaste orden / meningarna som bäst beskriver din webbsida och länka dem till den. Dem flesta artikel katalogerna tilllåter att du får ha upp till 3 länkar i 1 artikel, och minst 1 av dessa länkar måste peka till din startsida. Dem flesta vill ha riktigt bra skrivna artiklar på sina webbsidor så se till att lägga ner lite extra krut när du skriver.

Snabbfakta från ovan:

 • Använd artikel länkning istället för vanlig länkning.
 • Skriv en unik artikel om din egna webbsida.
 • Länka dem viktigaste orden som bäst beskriver din webbsida.
 • Länka minst 1 av dem till din startsida.
 • Skicka in artikel.
 • Artiklen godkänns eller nekas.
 • Nekas din artikel så kanske du måste ändra något i texten för att sedan bli godkänd.
 • Efter du blivit godkänd så finns din artikel samt dina länkar att se från hela världen.

En bra webbsida som du kan skriva artiklar på är sessam.se! Dem använder sig endast av kvalitets artiklar. Info om snabbfakta är tagen av den webbsidan. Du kan lägga till din artikel här, lägg till artikel.

Du kan även skriva en artikel och placera den här på våran webbsida, detta är förståss om vi har en sida som skulle passa in till din webbsida. Har vi inte en undersida som passar in till din webbsida får du gärna kontakta oss för att sedan kanske lägga in en extra sida så du kan placera din artikel här.

 

Tjäna pengar på internet 

Annonsera här

Länka till oss

© 2007-2008 Allt om allt på Internet direkt|Rekommenderade länkar: Tjäna pengar
Denna sidan är byggd så att du ska hitta saker lättare på Internet
men vi garanterar inte att länkarna eller att texten stämmer.
Vi försöker att uppdatera sidan så gott det går med
nya texter och länkar till det du behöver
för din startsida på Internet.
 

 • Spela spel gratis
 • Tjäna pengar - marketshark 

  Sidor som länkar hit
  Herbalife

   

  Vill du ha din länk här ovanför? Din webbsida kommer att visas på varje undersida Läs mer

  Marknadsför dig billigt på Internet med e-postmarknadsföring och skapa nyhetsbrev. Vill du göra din webbsida viktigare för Google läs mer om länkbyte